24 octubre 2010

Gran victòria del JUNIOR A MASCULI 66 a 63 contra el AESE B

Victòria treballadissima dels nostres contra el AESE “B”, en un partit molt fisíc i molt disputat, i amb un rival que va vendre molt cara la seva derrota.
L’inici del partit dels nostres ha estat espectacular, ja que amb una defensa molt intensa i treballant mooltíssim s’ha aconseguit un parcial de 15 a 0. El cansament i els canvis, han fet que el rival comences a carburar una mica i trobes mes forats per anotar. Tot i així al final del primer quart els nostres guanayven per 18 a 11. En el seggon quart els torellonencs han continuat amb molta intesitat i amb un gran joc han marxta al descans amb una aventatge de 15 punts ( 42 a 27 ). Però en el tercer quart, l’entrenador visitant ha plantejat una zona que ha col·lapsat als nostres, ja que no es trobava la manera de trencar-la i tots els llançaments de 3 no entraven, i a mes en atac els de l’hospitalet agafaven molts rebots i tenien segones i terceres opcions. En aquest quart un parcial de 4 a 19 pels visitants, els ha ficat al partit ja que al inici del últim quart el marcador reflectia un 46 a 46. En l´ultim periode els visitants han continuat amb la zona ja que veien que era la única manera de parar als nostres, però els pescallunes han començat a trobar forats i a moure be al pilota i han aconseguit marxar per 11 de ventatge a falta de dos minuts per acabar el partit. Però la pressió final dels visitants, ha fet que els locals es possessin motl nervisos, perdessin moltes pilotes i els locals s’han posat a nomes un punt 64 a 63. Al final victòria molt i molt treballada.
CB TORELLO “A”: MOISES CRIBALLES(9), MARC JORDANA(34), SERGI SURIÑACH(3), LLUC DALMAU, SERGI SUSIN, XAVIER MUÑOZ(4), SERGI LAUT(6), JORDI CASTILLO(4), ARNAU DACHS, CARLES JULIA, ALEIX PRAT(6), GUILLEM FERRE.