11 octubre 2010

El JUNIOR A masculi lidera el seu grup de nivell A

Començament de temporada espectacular del junior A masculi del club, que ha guanyat els 4 partits que ha jugat, i es lider empatat amb l’Esparreguera.
Aquest cap de setmana els nostres varen guanyar als ALISOS per 60 a 67 en un partit dur i complicat. Dur ja que era el priemr equip amb entitat al que s’enfrontaven els nostres, i complicat per la pista i l’horari de joc.
El partit va ser molt igualat, però sempre amb els locals per davant en el marcador però sense gaires diferències, cosa que va fer que s’arribés a l’inici de l’últim quart amb el torelló 10 avall. Aleshores l’entrenador torellonenc va decidir provar una zona en defensa, que va donar els seus fruits, ja que va permetre recuperar moltes pilotes i sortir ràpid al contratac, cosa que va permetre eixugar la diferencia i posar-se per davant en el marcador i endur-se la vitòria.