4 octubre 2010

CADET FEMENI: CB TORELLO 52 – CB MANLLEU B 50

Les cadets del cb torelló varen començar aquest diumenge la lliga amb una victòria molt treballada contra el manlleu.
Al inici del partit semblava que les nostres no tindrien problemes per endur-se la victòria, però la falta d’encert local en el tir, i els ràpids contratacs visitants, feien que les torellonenques no es distanciessin en el marcador. A la segona part el manlleu es va situar en una defensa zonal que va fer molt de mal a les nostres, ja que no sabien com superar-la. Això va fer que el manlleu marxés en el marcador, però un gran últim quart, amb una defensa intensa va permetre a les locals tornar a agafar la iniciativa en el marcador, i en un final de infart, van aconseguir mantenir aquests dos punts d’avantatge.
CB TORELLO: Anna Espelt, Sara Famada, Mireia Comas, Anna Torrents, Carla Valencia, Aida Soler, Nuria Cuatrecasas, Claudia Roca, Alba Portet, Laida Codony, Elisabeth Torres.