26 setembre 2010

JUNIOR B MASCULI: CB CENTELLES 42 – CB TORELLO “B” 61

Segona victòria en dos partis pels nostres jugadors que estan protagonitzant un molt bon inici de temporada. Davant un rival que va demostrar ser inferior, els nostres jugadors van sortir concentrats, i després d’uns minuts de tempteig inicial, dos triples consecutius, els van permetre acabar el primer quart amb un 8 a 13 favorable. En el segon quart, el torelló va realitzar una molt bona defensa, anticipant-se molt a les linies de pase, cosa que va permetre contratacs i cistelles fàcils, i va fer que a la mitja part el marcador reflectis un clar 16 a 35 a favor dels pescallunes.
Només la relaxació, la precipitació i una mica de nerviosisme, va fer que en el tercer quart, es perdessin moltes pilotes, es jugues poc en equip, i el centelles tot i que sempre va estar uns 12 punts per sota en el marcador, cregues que la remontada era possible. A l’inici de l’últim quart, la tònica semblava ser la mateixa que la del tercer, però un temps mort del nostre entrenador, va posar les piles als nostres, que van tornar a agafar diferències en el marcador i amb un parcial de 0 a 8 final, van deixar el marcador en un clar 42 61.
CB TORELLO “B”: BIEL BONADA, SERGI VELA(5), JOAN MEDRANO, ALEIX PRAT(20), ORIOL CUNI(13), GUILLEM FERRE(5), SERGI SUSIN(4),ARNAU COROMINAS,SERGI SABATER,MARC DELISAU(14),