26 setembre 2010

JUNIOR A MASCULI: CANOVELLES BC “A” 58 – CB TORELLO “A” 72

L’arrancada dels nostres aquesta temporada a nivell “A”, esta sent espectacular. Segona victòria en dos partits, tot i que ahir va tocar patir i remuntar. Els locals va sortir molt forts, amb el jugador numero 8 anotant tripels amb molta facilitat, i a més l’arbitratge parava constanment el joc, pitant moltes faltes, que perjudicaven la defensa forta dels nostres. Això va fer que al minut 4, el marcador reflectis un 13 a 1 a favor dels locals. De mica en mica els nostres van entrar al partit, i es van refer d’aquest parcial tant negatiu, acabant el primer quart amb un 25 a 17 desfavorable. En el segon quart, els nostres ja es van fer amos del partit, i tot i que costava fer punts, la defensa va millorar moltissim, i a la mitja part ja nomes es perdia de 5, 32 a 27.
A la represa els nostres jugadors van sortir ben alliçonats del vestuari, ja que en nomes 2 minuts ja havien empatat el partit, i no nomes això, sino que gràcies a un joc alegre, i a una gran defensa, van aconseguir en aquest quart un parcial de 12 a 24, que feia que acabes el periode amb un 44 a 51 a favor nostre. En l’últim quart els nostres van aguantar el resultat, tot i el pèsim arbitratge i al gran número de faltes xiulades, i amb un final amb molts tirs lliures, i amb un parcial de 0 a 6 en l’últim minut, van fer que el marcador final fos de 58 a 72. A recalcar que en els tirs lliures vam tornar a fer un pobre 18 de 35, que podria haver ajudat a solventar abans el partit.
CB TORELLO “A”: MOISES CRIBALLES, MARC JORDANA(27), SERGI SURIÑACH(3), LLUC DALMAU, XAVIER MUÑOZ(6), SERGI LAUT(5), JORDI CASTILLO(16), ARNAU DACHS(12), CARLES JULIA(3).