19 setembre 2010

JUNIOR B MASCULI: CB TORELO “B” 52 – AE BADALONES “A” 40

EL junior B masculi del club ha debutat a nivell B guanyant en un bon partit al AE BADALONES “A” per 52 a 40. ELs nostres jugadors han sortit una mica nervisosos, però de mica en mica s’han anat posant en el partit, i han demostrat que el treball que estan fent als entrenaments pot donar fruits molt bons.
Després d’un primer quart d’intercanvi de cistelles que ha acabat 9 a 12 pels visitants, els locals han començat a apretar en defensa i a buscar millors opcions d’atac i s’han emportat el segon quart per 18 a 8, cosa que feia que en el descans el marcador reflectis un 27 a 20 a favor dels nostres.
A la represa una sèrie de errors locals han fet creure al AE BADALONES que podia tornar-se a posar en el partit, ja que s’ha arribat a l’ultim quart amb nomes 6 punts de aventatge pels pescallunes, però un molt bon inici de l’últim quart amb un parcial de 7 a 0, ha trencat definitivament el partit. En resum un bon debut de temporada, amb una cosa a corregir, i es que l’equip ha fet un 9 de 22 en tirs lliures.
CB TORELLO “B”: BIEL BONADA, JORDI CASTILLO(2), SERGI SUSIN(2), JOAN MEDRANO(11), ALEIX PRAT(10), ORIOL CUNI(4), GUILLEM FERRE(10), XAVIER MUÑOZ(8), ARNAU COROMINAS, MARC DELISAU(5).