2 setembre 2010

Tot apunt per l’inici de la nova temporada del CB TORELLO

Tot i que per als mes grans aquesta ja és la segona setmana d’entrenaments, no serà fins el proper dimarts dia 7 de setembre, que tota l’activitat del club es posarà en marxa. Coincidint amb l’inici del curs escolar, a partir del proper dimarts tots els equips del club tornaran ja als entrenaments, per a preparar l’inici de la competició.
Els partits de competició comencaran el dissabte 18 de setembre pel que fa referencia als dos juniors masculins i al sots21 masculi, i el dissabte 25 de setembre pel que fa al junior femeni i als dos seniros femenins.
Mentre que la competició de promoció començara el primer cap de setmana d’octubre.

L’únic equip que començara mes tard els entrenaments, serà l’escola ( els mes petits del club ), que fins el dimecres 15 de setembre no començaran els entrenaments.