13 juny 2010

El CB TORELLO ha celebrat la diada final de temporada

Aquest dissabte passat, el CB TORELLO va celebrar la ja tradicional diada de final de temporada, que un any mes s’ha convertit en un dia lúdic i festiu, destinat als jugadores i jugadores del club, i a les seves respectives families.
L’esplanada de davant del pavelló es va tancar al trànsit, per a instal·lar un inflable perque la canalla jugues, es va posar una cistella petita a fora l’aire lliure i es va muntar un xiringuito amb taules on durant tot el dia es van fer entrepans i es van servir begudes fresques.
Des de les 11 i fins a les 2, a l’interior del pavelló es van disputar partits entre quips formats per juagdors/es i equips formats pels seus pares, mares, germans i germanes. A destacar la gran presència de pares i mares, que no es volien perdre la oportunitat de poder jugar i competir contra els seus pròpis fills.
A la tarda es van fer partits entre jugadors/es de la mateixa franja d’edat. Així hi va haver partit entre jugadors de l’escola, partits entre preminis i minis, partit entre jugadors infantil i preinfantils, i partits entre combinats de jugadors dels cadets i juniors masculins i femenins i del sots21 masculi. Per acabar es va disputar un partit entre un combinat d’entrenadors del club i un combinat de jugadors.
Podeu veure fotos de la diada a la galeria.