31 maig 2010

Un SENIOR B femeni “molt rejuvenit” es classifica pel campionat de catalunya de 3a

Aquest dissabte a la tarda el senior B femeni “rejuvenit” del club, va derrotar al CB ARGENTONA en l’ultim partit de la fase final del campionat territorial de barcelona, assolin així la primera plaça i classificant-se pel campionat de catalunya de tercera catalana a disputar el cap de setmana del 5 i 6 de juny. Diem SENIOR B “rejuvenit”, ja que per als dos últims partits d’aquesta fase final, l’equip ha estat format per jugadores del CADET A i una jugadora del JUNIOR B. I aquestes joves jugadores no han desaprofitat l’ocasió, i han demostrat que la feina que s’esta fent amb elles es molt i molt bona.
En el partit de dissabte contra l’Argentona, les nostres jugadores van sortir força nervioses i els va costar entrar en el partit. Però al final del primer quart ja manaven 12 a 10. Un segon quart bastant fluix en defensa de les locals, va permetre a les visitants arribar al descans amb una màxima aventatge de 21 a 27, però les jugadores entrenades per en Jordi, van sortir a totes a la segona meitat, i incrementant la intensitat defensiva i sortint ràpid al contratac, varen donar la volta al marcador i es van imposar per 57 a 50.