12 maig 2010

Derrota del SENIOR B FEMENI a ARGENTONA

El senior B femeni va perdre per 54 a 51 en el segon partit de la fase final de tercera catalana femenina, que va disputar aquest diumenge a Argentona. Lesnoies entrenades per L’ury i en Marc van començar molt malament el partit i amb poc ritme, cosa que van aprofitar les locals per a fer un parcial de 14 a 1. De mica en mica el torelló va aconseguir trenar bon joc i frenar a les locals, arribant a la mitja part amb un marcador igualat de 24 a 24. En la segona part, el partit es va igualar moltissim i hi van haver alternatives constants, tot i que semblava que les nostres tenien el partit mig controlat. Però la major profunditat de banqueta local i algunes decisons arbitrals molt casolanes i polèmiques, van fer que l’Argentona aconseguis forçar la prorroga 48 a 48. En el temps extra, les locals van aconseguir endur-se la victòria gràcies al cansament visitant.