5 maig 2010

Victòria del JUNIOR A masculi del CB TORELLO

CB VILA DE MONTORNES 61 – CB TORELLO “A” 82

El junior A del club, va aconseguir la victòria mes plàcida del que portem de temporada després de derrotar a domicili al VILA DE MONTORNES per 21 punts de diferència. El partit va començar amb intercanvis de cistelles per aprt dels dos equips, fins que al final del primer quart, els nostres han vist que eren superiors a dins la zona i ho han aprofitat per agafar una aventatge de 10 a 15 al final del prmer quart. El partit s’ha trencat en el segon quart, on els torellonencs han aconseguit un parcial de 1 a 16, que han fet que el marcador passes del 10 a 15 a un clar 11 a 31. Han estat els millors moments dels nostres. Nomes una decisions finals polèmiques de l’arbitre, han permès als locals reduir la diferencia en el marcador i arribar al descans amb un 16 a 31. A la segona part els atacs s’han imposat a les defenses, i s’han vist molts punts. Els nostres han dominat sempre en el marcador amb claredat i el gran encert en els triples ( un total de 9 en el partit ), han fet que al final del tercer quart el marcador fos de 41 a 60. L’ultim quart ha començat amb els pescallunes molt posats en el partit i fent un bon joc, que ha fet que la diferencia en el marcador arribesa ser de 27 punts, 46 a 73. Nomes el cansament, les faltes i la relaxació final, han fet que els locals retallessin una mica el marcador fins al 61 a 82 final.
CB TORELLO”A”: MOISES CRIBALLES(10), MARC JORDANA(11), ORIOL SANCHEZ(13), CARLES JULIA(10), XEVI MUÑOZ(11), SERGI LAUT(11), JORDI CASTILLO(16).